Despre Hapkido | Hapkido

Despre Hapkido Hapkido

Autoapărare pentru copii

În viața de zi cu zi, copiii pot fi expuși deseori la situații periculoase. Acestea pot fi atât amenințări fizice, cât și psihice. Un curs de autoapărare pentru copii este util, astfel încât copiii să învețe cât mai curând posibil cum să evite astfel de situații și, dacă acest lucru nu este posibil, să știe cum sa se apere.


De ce este autoapararea pentru copii din ce in ce mai importantă?

Indiferent dacă este vorba de hărțuire pe terenul de joacă sau de scenarii de amenințare pe drumul spre școală, afirmarea de sine joacă un rol crucial pentru copiii de astăzi. Este important ca un copil să învețe să traseze limite și să le afirme. Simțurile copiilor trebuie să fie ascuțite, astfel încât aceștia să poată evita situațiile potențial periculoase într-un stadiu incipient. În același timp, sentimentul de coexistență respectuos ar trebui dezvoltat și instruit.

Alte puncte pe care autoapărarea pentru copii le urmareste:
• copiii învață să spuna hotarat „nu!”, in situatiile in care se impune
• este dezvoltata încrederea în sine
• se dezvolta un echilibru in viața școlară si in viața de zi cu zi

În contextul autoapărării pentru copii, subdivizăm elevii în grupuri adecvate vârstei. Această clasificare este importantă, astfel încât copiii să poată învăța in raport cu nivelul lor de dezvoltare. Strategiile și tehnicile de autoapărare respective sunt întotdeauna adaptate grupului de vârstă, avand în prim plan in procesul de învățare aprofundarea tehnicii prin elemente de joaca. Antrenamentul nu pune accent doar pe aspectele teoretice și practice ale autoapararii. De asemenea, învățăm valori importante și mișcari fizice ample, stretching, conditie fizica, meditatie.

AUTOAPARARE PENTRU ADOLESCENTI

Tinerii au alte provocări psihice și fizice decât copiii de școală primară. Mai ales în cadrul cursurilor speciale de prevenire a violenței pentru tineri, abordăm aceste nevoi speciale. Din nou, ne bazăm pe tehnicile de autoapărare Hapkido Sistem KSB și pe cele mai recente descoperiri din domeniul psihologiei, educației și științei sportive. Oferim pregătirea potrivită pentru fiecare grup de vârstă.

Principalele avantaje ale sistemului KSB:
Sistemul didactic se bazează pe caracteristicile și abilitățile elevului și, prin urmare, vine în contrast cu metodele de antrenament vechi (in care nu se tinea cont de individualizarea antrenamentului).

Elevul obține imediat o imagine clară a abilităților sale curente și ia inițiativa.

Sistemul didactic necesită atât utilizarea corpului cât și a minții.

Caracteristicile sistemului KSB:
• Metode de pregătire adaptate pentru toată lumea
• Aplicarea formelor de control
• Educație tehnică, morală și reală
• Aplicarea autoapărarii după un timp scurt
• Crearea unei baze morale pentru personalitate
• Învățarea tehnicilor sistematic, parcurgand reglementările structurate de examinare
• Se concentrează permanent asupra auto-protecției în sensul de autoapărare reală

Sistemul de învățare Hap-Ki-Do Kim Sou Bong este o metodă ideală de arte marțiale și de auto-apărare. Cu puțin efort, controlați atacatorul și vă afirmați în situații periculoase.

"Nu ataca niciodată, dar niciodată nu te lăsa atacat!" Citat de Dojunim Kim Sou Bong:
Sună acum pentru detalii
Scrie-ne pe Whats App
Dezvoltat de WEO